Meczner Vera

óraadó

Meczner Vera

Oktatott tárgyak:

  • Művészetközvetítői ismeretek (tantárgycsoport)

 

Életrajz:

Kereskedelmi-közgazdászként végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán, mely tanulmányok alatt ösztöndíjasként egy évet Franciaországban töltöttem. Ezután gyakornokként dolgoztam az Óbudai Társaskörben, majd 4 éven át az Armel Operaverseny és Fesztivál produkciós vezetője voltam.

2012-ben szereztem mesterfokozatot a University of Warwickon, Cultural Policy and Management szakon. Az egyetem gyakornoki programja keretében dolgoztam a világ egyik vezető klasszikus kortárszenekarának, a Birmingham Contemporary Music Groupnak.

Hazaérkezésemkor, 2012/2013-as évadban a Pannon Filharmonikusok nemzetközi és vállalati kapcsolatok menedzsereként tevékenykedtem, s ezzel párhuzamosan 2012. szeptemberében megalapítottam a Gradus Művészügynökséget, mely azzal a céllal jött létre, hogy teljeskörű menedzsment szolgáltatást nyújtson a különféle művészeti ágakban tevékenykedő ügyfelei számára. Az ügynökség jelenleg 10 művész képviseletét látja el.

A 2017-ben indult első komolyzenei menedzser képzés mentora vagyok a Werk Akadémián, vendégoktatóként pedig tanítok az ELTE BTK Zenei Tanszékén (a művészetközvetítői ismeretek tantárgyait), valamint a Budapesti Metropolitan Egyetemen.