Hallgatói érdekképviselet

Hallgatói érdekképviselet

Hallgatói érdekképviselet

Egyetemünkön a hallgatói önkormányzati struktúra kétszintű: hallgatóink saját maguk, közvetlenül választják saját hallgatói érdekképviselőiket, míg a karokról való delegálások révén jön létre az Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata, az EHÖK, amely a kari önkormányzatok tevékenységét koordinálja; ellátja az egyetemi szintű érdekképviseletet (kari szinten ezt a kari önkormányzatok teszik meg), illetve szakmailag is segíti a kari önkormányzatok működését. A hallgatói önkormányzat teljesen autonóm szervezet, demokratikus úton választott képviselőivel vesz részt az Egyetem irányításában, önszerveződésében. A Doktorandusz Önkormányzat keretein belül kari doktorandusz képviseletek működnek, a képviselők részt vesznek a tudományos és szakmai diákkörök szervezésében; a doktoranduszok oktatási, kulturális és tudományos képzési kapcsolatainak építésében. Az EHÖK és az EDÖK képviselőinek elérhetőségét, a szervezetekkel kapcsolatos legfontosabb híreket a fenti menüpontokra kattintva érheti el.

 A Zenei Intézet hallgatói érdekképviseletének tagjai a 2021/2022-es tanévben:

  • Inokai Máté
  • Domokos Renáta
  • Csizmazia Zsolt
  • Szalai Bence
  • Mundi Tímea
  • Nagy Tibor
  • Becska Flóra

A hallgatók és oktatók együttműködését, a köztük való kommunikációt mind tanszéki és intézeti, mind kari, mind egyetemi szinten a Hallgatói Önkormányzat képviselői segítik. Célunk elsősorban az, hogy a hallgatók számára kellemes légkört teremtsünk az egyetemen, az oktatók előtt képviseljük érdekeiket, segítsük őket tanulmányi, szociális és egyéb az intézménnyel kapcsolatos nehézségeikben.

 


 

 

INOKAI MÁTÉ
külügyi referens

Inokai Máté vagyok, harmadéves történelem - énekszakos tanár hallgató. Már az első tanévben is igyekeztem segíteni az intézet  munkáját. Ezt a munkát szeretném folytatni az idei tanévben is. Számomra nagyon fontos a segítségnyújtás, és csapatépítés, illetve a csapatkommunikáció, ezért céljaim között van nem csak a hallgatók problémáinak megoldás, de az évfolyamok összekovácsolása is. A következő időszakban szeretném betölteni a zenei intézet külügyi referens pozícióját, azért, hogy még inkább tudjam nem csak az itthoni, de a leendő külföldi hallgatók ügyeit is segíteni.

 


 

DOMONKOS RENÁTA
BA tanulmányi referens

Domokos Renáta vagyok, végzős zenekultúra alapszakos hallgató. Már az előző félévben is igyekeztem segíteni az intézet munkáját. Célom, hogy Tanulmányi referensként, ebben a félévben is aktívan segítsem a Zenei Intézet hallgatóinak és tanárainak a munkáját és együttműködését.

 


 

CSIZMAZIA ZSOLT
közéleti referens

Csizmazia Zsolt vagyok, másodéves ének-zene/magyar szakos tanáris hallgató. Idén első alkalommal indulok a HÖK-ös választásokon. Célom, hogy a választmányon belül közéleti referensként aktívan képviselhessem a Zenei Intézetet, ehhez kérem a hozzájárulásotokat.

 


 

SZALAI BENCE
tudományos referens

Szalai Bence vagyok, elsőéves történelem - ének-zene osztatlan tanárszakos hallgató, emellett az Eötvös József Collegium tagja is. Idén csöppentem bele a HÖK munkájába, és remélem ősztől fogva mint tudományos referens fogom tudni a Művészetközvetítő és Zenei Intézet hallgatóit segíteni.

 


 

MUNDI TÍMEA
szociális referens

Mundi Tímea vagyok, és idén már a harmadévesek csapatát erősítem osztatlan tanárképzésben ének-zene-magyar szakon. A Zenei Tanszéken eddig közéleti referensként segítettem a Hallgatói Önkormányzat munkáját, viszont most szociális referensként szeretnék indulni a választásokon, és biztos vagyok benne, hogy ez a váltás nagyon izgalmas lesz számomra.

 


 

NAGY TIBOR
pályázatokért felelős referens

Nagy Tibor, másodéves BA-s hallgató vagyok. Szeretnék idén a Hallgatói Önkormányzat tagja lenni, amiben a Pályázatokért felelős pozícióra pályázok. Célom az, hogy megválasztásom esetén munkámmal megkönnyítsem a tanszék hallgatóinak és oktatóinak életét a szükséges eszközök beszerzésével, anyagi támogatások és további lehetőségek keresésével.

 


 

BECSKA FLÓRA
OT tanulmányi referens

Becska Flóra vagyok, ötödéves angol-ének osztatlan tanárszakos hallgató. Immáron ötödik alkalommal indulok a HÖK-ös választásokon, és a célom továbbra is segíteni a hallgatóknak egyetemi éveik alatt. 2020 őszéig szociális referensi pozíciót töltöttem be, de az előző félév óta már tanulmányi referensként működtem közre. Továbbra is szeretnék segítséget nyújtani hallgatótársaimnak, ha kérdésük, problémájuk van.

Megköszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem, hogy továbbra is segíthessem a hallgatókat tanulmányaik során.