Új logót és honlap-designt kapott Tanszékünk

2017.12.01.
Új logót és honlap-designt kapott Tanszékünk
Tanszékünk hosszú idő után önálló logót és új arculatú honlapot kapott. A változás időszerű volt: az új logó és honlap már a mai, 21. századi elvárások tükrében készült.

Az új tanszéki logónk az ELTE tanszékeinek, karainak modern logóihoz igazodik: az új logók közös motívuma két félelipszis, amelybe a karok, tanszékek szimbólumai kerülnek központi helyre. Tanszékünk részéről a hangvilla jelenti a legnagyobb átfedést, hiszen nem csak karvezetés óráinkon állandó kellék, hanem a vendéghallgatók által is látogatott kargyakorlatokon, előadói gyakorlatokon. Így született meg tanszékünk új logója, amely az új honlappal együtt új lendületet ad a Tanszék kommunikációjának, új színt visz híradásainkba, médiaszerepléseinkbe. A logót Janka György hallgatónk készítette.

Honlapunk is megújult, nem csupán struktúráját illetőleg, hanem kinézetében is. Az ELTE weboldalának arculatához illeszkedő, tanszéki honlapot az ELTE informatikusai bocsátották rendelkezésünkre, ezúttal is köszönjük a közreműködést és a segítséget Korpás István és Nagy Róbert kollégáknak. A honlap tartalmi kialakításában és feltöltésében tanszéki részről szintén Janka György hallgatónk segédkezett.